Novosti

Zerc singlom “Slađi nego jučer” najavljuje prvi album

ZERC je najsvježije ime na glazbenoj sceni, a upravo je s Raikijem objavio novi singl i spot “Slađi nego jučer”, kojim najavljuju album prvijenac. 

Jan Falak, pod umjetničkim imenom ZERC okupio je peteročlani bend i pripremio 11 modernih, melodičnih pjesama koje će svjetlo dana ugledati u svibnju ove godine. Album žanrovski klizi izvan uobičajenih vokalnih rock voda, kombinirajući fluidnost modernog trap/hip-hopa, s udarom punk-rocka pod snažnim utjecajem kalifornijske scene.

“Slađi nego jučer” – kolači i trap punk-rock melankolične melodije vokala i instrumentala precizno su ukomponirane kako bi igrale na rubu tužnog i sretnog te ozbiljnog i neozbiljnog. Ovu pjesma, koja se zvučno udaljava od uobičajenog melodičnog panka, ZERC lansira kao posljednji singl prije izlaska albuma – brzi izlet iz “tvrdog” zvuka kako bi pokazao svoju drugu stranu stvaralaštva.

Spot je inspiriran spotom Bjork – Venus as a Boy, a zaslužni su talentirani učenici iz Škole Likovnih Umjetnosti u Splitu – Janovom rodnom gradu koji je i temelj njegove glazbene priče.

P.S. ZERC povodom izlaska pjesme i Dana žena upravo po Zagrebu dijeli kolače koje je napravio!

239 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail