Novosti

Željko Krušlin Kruška & Latino opjevali ljubav u novom singlu “Zbog tebe vjerujem”

Nakon singla “Na putu sam za ludilo” kojim je razveselio publiku na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, Željko Krušlin Kruška uz pratnju grupe Latino objavljuje pjesmu i spot “Zbog tebe vjerujem”.

Kantautor čija je karijera iznjedrila mnoštvo pjesama o zaljubljenosti, bogatija je za još jednu odu ljubavi. Glazbu i tekst novog singla potpisuje upravo Željko Krušlin, dok je pjesmu aranžmanski posložio njegov dugogodišnji prijatelj i bliski suradnik, producent Duško Mandić.

“Pjesma ‘Zbog tebe vjerujem’ još je jedna oda ženskom biću kao amalgamu ljepote, požrtvovnosti i nepresušnog izvora nadahnuća. Nadam se da će moja publika, ili bolje rečeno navijači, prepoznati iskrenost i istinsko divljenje koje gajim prema ljepšem spolu. Spot za pjesmu sniman je u obiteljskoj kući mojih prijatelja u Samoboru i tonskom studiju mog izdavača. Zahvaljujem se Croatia Recordsu na svesrdnoj pomoći pri realizaciji ove meni jako drage pjesme koju aranžmanski potpisuje moj dugogodišnji suradnik i prijatelj Duško Mandić”, izjavio je Željko Krušlin.

Protagonisti radnje su dvoje mladih ljudi, Paula Puđak i profesionalni glumac Veselin Krstovski, koji su briljantno iznijeli atmosferu ljubavnog zanosa i svega što taj odnos donosi. Redatelj spota je Igor Ilić kojemu je to još jedan u nizu sjajnih uradaka s puno osjećaja i razumijevanja za glazbu Željka Krušlina Kruške & Latina.

 

 

468 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail