Novosti

Zagrebački koncert Crvene jabuke najljepši uvod u Valentinovo

Neumorna Crvena jabuka tri i pol sata zabavljala je publiku na predvalentinovskom koncertu održanom u zagrebačkom klubu Boogaloo protekle subote.

Koncert su započeli pjesmom “Dok sanjaš”, a nastavili s brojnim hitovima koji su obilježili njihovu karijeru, ali i hitovima s aktualnog albuma “Nocturno”“Berlin” i “Grade moje“. Potaknuta sjajnom atmosferom iz publike im se na pozornici pridružila i Indira Levak te otpjevala sa Žerom nekoliko pjesama, uključujući “Miljacku” Halida Bešlića “Uzalud vam trud svirači” Prljavog kazalištaGotovo 50 pjesama puna tri i pol sata ono su što će publika Crvene jabuke još dugo nositi u sjećanju.

Crvena jabuka jedan je od naših diskografski najaktivnijih bendova, a njihov aktualni album “Nocturno” nalazi se na drugom mjestu HR Top 40 listenajprodavanijih domaćih izdanja. U pripremi je i LP ovog izdanja na kojem će se naći naslovnice svih dosadašnjih albuma koje je za Crvenu jabuku dizajnirao njihov prijatelj i dugogodišnji suradnik Davor Papić.

Foto: Karlo Krešimir Kaštelan

Album “Nocturno” možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999028 iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1445147593 Amazon: https://amazon.com/dp/B07L13Y592 Deezer: https://deezer.com/album/79487392

1961 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail