Novosti

Zagrebačka grupa Re:Set pred izlazak albuma prvijenca predstavlja opuštajuću ljetnu pjesmu “Još jedan dan”

Grupa Re:Set okupila je na jednom mjestu glazbene entuzijaste s dušom, koji svaki na svoj način uranjaju u neku vrstu pitome melankolije da bi krajnji rezultat ispao jazzy pop vrijedan slušanja i dijeljenja istih emocija. 

“Još jedan dan” nije samo još jedan dan u njihovoj glazbenoj karijeri koja je tek u krupnim prvim koracima, nego i prekrasna middle tempo balada koja će vas odvesti na neka ljepša mjesta. Ljeto, sunce, sanjarenje, tragovi ljubavi, miris mora – prve su slike u glavi nakon što preslušate pjesmu. “Danas sam tvoja, danas te ljubim između mašte i jastuka. Novi dan neka pričeka”poručuje pjesma kroz prekrasni tekst autora i gitarista benda, Zorana Tomića. Aranžman je raspisao Dinko Stipaničev koji je odsvirao akustičnu gitaru i bas gitara, a iza predivne melodije na klavijaturama stoji poznati glazbenik Regis Kattie. Svakako treba spomenuti i bubnjara Edija Grubišića Cipala (Detour, Mayales). Stalnu postavu benda čine osim Zoranove električne gitare i senzualan vokal Vlatke ButkovićSiniša Sakač na klavijaturama, Stanislav Kovačić na bas gitari i novi član, ukrajinski bubnjar Vadym Kovenia.

Pjesma je dobila i lyric video koji je radila pjevačica Vlatka Butković. “Još jedan dan” je zadnji korak grupe Re:Set prije izlaska albuma “Kolaž”. Kad završi ljeto i kad utonete u njihove sanjive melodije, naići ćete na album s 12 autorskih skladbi koje su spremne za osvajanje, kako ušnih osjetila, tako i srca i duše. Tko zna, možda vam se usput ostvare i neki snovi!

318 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail