Novosti

Zadivljujući prizori prirode u novom spotu Davora Borna

Pjesma “Živote moj” novi je službeni singl i spot kantautora Davora Borna kojim najavljuje svoj deveti po redu studijski album. 

Autobiografska pjesma Davora Borna priča je o životnoj, sudbinskoj ljubavi koja je savršeno upakirana u mediteranski pop aranžman iza kojeg stoji Mario Mikšić, a Borno joj je dao svoju prepoznatljivu, romantičarsko baritonsku interpretaciju.
Za vizualni dojam pobrinula se talijanska ekipa iz milanske produkcijske kuće “Aurora”, a atraktivni prizori snimljeni su u američkom nacionalnom parku “Big Bend” u Texasu dok su zadivljujuće kamene vizure i morsko plaventnilo snimljeni na hrvatskim plažama Beritnica i Slana na otoku Pagu.

Davor Borno je jedan od naših najpopularnijih izvođača na slovenskom tržištu, a s prethodnim singlom “Dukati” najavio je i povratak na hrvatske pozornice. Prvi album snimio je kao pjevač grupe ITD band 1990. godine, a do danas je objavio više od 80 autorskih pjesama na svojih osam studijskih albuma te je nastupio na trinaest hrvatskih festivala.

4001 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail