Novosti

Vrati se iz Irske – Lorenzo, Dino Purić i reper iz sobe na skliskoj cesti

Irska je obećana zemlja mnogim Hrvaticama i Hrvatima, ali zašto Dora nije bila obećana zemlja Lorenzu, Dinu Puriću i Reperu Iz Sobe.

Možda je do skliskog terena, a možda je jednostavno bolje biti zadnji nego osrednji. Osrednjost i besperspektivnost jedan su od glavnih razloga iseljavanja mladih u zemlju kao što je Irska, a ona kojoj je ova pjesma posvećena to najbolje zna.

 

Morao je postojati način da ih Ines čuje, i zato Dora i zadnje mjesto. “Borili smo se za zadnje mjesto na Dori i uspjelo nam je”, rekao je Lorenzo nakon nastupa na Dori. Ines je vrhunska u svom poslu, trud joj se isplatio, a za trojac koji ju poziva da se vrati iz Irske nije bilo spasa.
“Četiri dana smo bili teška estrada. Borili smo se da završimo prvi odozada i na kraju smo uspjeli. Hvala svima koji nisu glasali za nas”, poručio je Reper Iz Sobe.

 

Glazbu potpisuje Lorenzo, tekst Lorenzo i Reper Iz Sobe, a za režiju spota zaslužan je Ante Gusić. Sve je tu, i maslinik, i triljska mesnica, oranica u Sinjskom polju, biogradska riva. Ines, što još čekaš?
“Izuzetno sam zadovoljan našim nastupom! U moru osrednjosti ove naše estrade mi smo odlučili da je bolje biti posljednji nego osrednji”, poručio je Dino Purić.

 

“Prvi korak je napravljen. Maslinovo ulje, sunce i niske kamate smo osigurali. Od osrednjosti se odmaknuli.”, naglasio je Lorenzo. No, što se još može učiniti da se Ines vrati iz Irske?

1533 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail