Top novosti

Vranac potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Kad se govori o kombinaciji popularne glazbe i zvuka tambure, Vranac se nalazi na samom vrhu liste najuspješnijih. 

U kratkom vremenu zadobili su simpatije mnogobrojne publike te izbacili veliki broj hitova poput “Dotakni me pogledom”“Neću ti lagat, mala” i “Zauvijek ti i ja”, a album “Laži medene” iz 2014. godine, koji je u suradnji sa producentskom kućom Multi Music Media objavljen za Croatia Records, bio je jedan od najprodavanijih albuma godine.

Sada se u njihovoj radionici pripremaju i novi singlovi za koje ne sumnjamo da će preplaviti etere, a u toj nakani svakako će im pomoći i novi ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, koja je uz Vranac od samih početaka.

“Zajedno gradimo priču od prvog albuma, drago mi je smo odmah našli zajednički jezik i da dalje skupa djelujemo i gradimo bend, tako da se nadam da će drugi album izaći još i bolji. Nama je izuzetno drago što su nas prihvatili kao početnike, jer taj prvi korak koji ti treba da ti netko da feedback i podršku, to je ono najvažnije od svega. Imamo sav materijal pripremljen i ja se nadam da ćemo uskoro izbaciti cijeli album van”, naveo je popularni pjevač i jedan od najljepših vokala, Franjo Sarić.

Osoba koja je najzaslužnija za zvuk i prepoznatljivost Vranca je svakako njihov producent i jedan od osnivača Vranca, Branimir Jovanovac Bani, s kojim ekipa nastavlja suradnju i na novom albumu, a za kojeg kažu da im je poput brata i da nakon dana provedenih u studiju osjećaju da je Bani njihov dobitak, kao i oni njegov.

“Mi smo zapravo prijatelji i obitelj i krenili smo s Vrancem od nulte točke i drago mi je da smo nastavili producentsku suradnju jer Vranac sad već mogu nazvati institucijom. Da pojasnim, to je bend koji je postojao na lokalnom nivou u dva grada i četiri sela, a danas imaju svoje jumbo plakate, što je rezultat autorskog rada koji će se dokazati i na ovom albumu, jer kad imaš nešto za reći lako će to doći do medija i publike. Skupila se dobra masa autorskih pjesama, autorski tim je odličan, kao i široka ekipa glazbenika, gostiju, koju smo uključili u realizaciju novih pjesama”, rekao je Bani o suradnji s Vrancem.

Novi singl Vranca uskoro će ugledati svjetlo dana te najaviti drugi album koji planiraju za početak sljedeće godine. Popularnoj grupi očito je predodređen uspjeh pa će tako, uvjereni smo, biti i s novim singlovima, koji idu u istom smjeru – izravno do srca publike.

447 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail