Novosti

Vranac pjesmom “Zar je stvarno gotovo” daje ljubavi novu šansu

Druge šanse ne daju se lako, pogotovo ne u ljubavi, ali Vranac novom pjesmom tome želi stati na kraj.

Na festival “Zlatne žice Slavonije 2022” zato dolaze s pitanjem na koje će odgovor znati samo rijetki. U konačnici, jedno je sigurno – prava ljubav nikada nije gotova, a potvrđuje to i vinkovački sastav svojom novom pjesmom.

Poznati su po tome da odlično kombiniraju popularnu glazbu i najdražu im tamburu, a da pjesma dođe do pozornosti publika pridonosi imponirajući vokal Franje Sarića koji u pjesmi “Zar je stvarno gotovo” cilja u srca publike stihovima:

“Zar je stvarno gotovo, daj me slaži namjerno

Da je sutra isti dan, kao nekad poseban… kraj tebe”

Autor emotivnog teksta je producent sastava Branimir Jovanovac Bani, koji je uz njih od samih početaka, a za ovu pjesmu je napisao glazbu i aranžman. Vranac svoju prepoznatljivost i pijetet uvelike duguje upravo njemu, a suradnja na novom albumu pokazala se uspjehom što dokazuje i pjesma “Zar je stvarno gotovo” koja se nalazi na festivalskom izdanju “Zlatne žice Slavonije 2022”. Pjesmu prati i kvalitetan lyrics video nastao u produkcija CroRec Video.

Ranije ove godine, Vranac je potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records na krilima hitova “Dotakni me pogledom”, “Neću ti lagat, mala”, “Zauvijek ti i ja” koji su obilježili njihovo glazbeno stvaralaštvo. Već su tada najavili da imaju sav materijal spreman za novi album, a već se po novom singlu koji će premijerno izvesti na festivalu u Požegi,vidi da se radi o jako kvalitetnom radu. Novi singl Vranca “Zar je stvarno gotovo” nalazit će se na albumu koji je najavljen već za početak sljedeće godine, a velika je vjerojatnost da će doživjeti uspjeh kao i album “Laži medene” koji je objavljen za Croatia Records 2014. godine, kada je bio jedan od najprodavanijih albuma godine.

Naslovna fotografija: Karla Matulina

121 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail