Novosti

Vlado Bašić predstavlja spot za novi singl “Lako je tebe voljeti”

Vlado Bašić predstavlja spot za pjesmu “Lako je tebe voljeti”.

Nakon svoje velike i megapopularne tamburaške uspješnice “Ćaća”, Vlado se stilski vraća zabavnoj glazbi i pop produkciji s kojom je kao mladić započeo svoju glazbenu karijeru. Autor glazbe i stihova za pjesmu je Martin Žunec, aranžman zajedno potpisuju Vlado Bašić i Leo Škaro.

Pjesma “Lako je tebe voljeti” ljubavne je tematike i odiše gotovo Shakespeareskom očaranošću muškarca prema voljenoj ženi. “Čitav me život k tebi vodio i zato nas spojio”, samo je jedan od stihova s kojim se može dočarati atmosfera cijele pjesme. Vlado je siguran da će pjesma postati veliki hit među budućim mladencima i da će se kao prvi ples često izvoditi na vjenčanjima. Ovoga se puta Vlado Bašić pojavljuje kao vokalni solist s gitarom, tvrdeći da su mu za nastupe po domovini i dijaspori sasvim dovoljni dobro uštimana gitara i jednako dobro upjevan glas.

Za videospot “Lako je tebe voljeti” produkciju potpisuje Redesign Films, a kameru Darko Privrat i Hugo Vojak. Kompletan materijal za spot snimljen je na obalama Istre i ispunjen je (osim ljubavnim scenama) fascinantnim kadrovima Jadranskog mora. Ljubavna priča pjesme kreće još od najmlađih đačkih dana i isprepliće se sa sadašnjim vremenom gdje se mladi par iz djetinjstva pojavljuje kao odrasli ljudi koji se i dalje vole istim intezitetom kao i na početku. Poruka pjesme govori da je ljubav vječna, i ako je iskrena može potrajati cijeloga života.

130 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail