Novosti

Virtuozi Boško Jović & Mario Rašić ovog tjedna u Lisinskom

Prvoklasni duo u formaciji Boško Jović i Mario Rašić ove će nedjelje u Lisinskom koncertno predstaviti album obrada antologijskih pjesama koje su zauvijek obilježile hrvatsku i regionalnu scenu. 

Na aktualnom albumu “Napiši jednu ljubavnu” Boško i Mario su izvedbama na gitari i bas gitari dali novu dimenziju svevremenskim hitovima, dok su gosti svojim vokalima oplemenili novi aranžman.

Na koncertu će se impresivnom tandemu Jović – Rašić pridružiti instrumentalisti – Antonio Vrbički na harmonici, Marko First  na violini i Mirsad Dalipi na bubnjevima; kao i vrsni vokalisti – Amira Medunjanin, Matija Cvek, Marko Kutlić i Josip Palameta.

Nakon istoimenog singla, Boško i Mario su objavili album “Napiši jednu ljubavnu”, a neke od najljepših pjesama Indexa, Arsena Dedića, Zdravka Čolića, Gorana Bare i drugih, na ovom izdanju dobile su posve novi zvuk.

Osim Amela Ćurića koji je gostovao na prvom singlu s izdanja, vokali na ovom CD-u su već legendarni Amira Medunjanin, Dino Šaran i Maya Sar, ali i mlade zvijezde na sceni Marko Kutlić i Matija Cvek. Bošku i Mariu na nekim pjesmama pridružili su se i sjajni glazbenici – Matija Dedić, Dalibor Dado Marinković, Damir Šomen, Duško Šegvić, Zvonimir Bajević i Matija Antolić.

Napišite i vi jednu ljubavnu stranicu u svome dnevniku 19. ožujka na koncertu u Lisinskom i poslušajte virtuozne izvedbe sjajnih glazbenika.

 

328 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail