Top novosti

Vinilno izdanje novog albuma J.R. Augusta “Still Waters” u ekskluzivnoj pretprodaji

Nakon velikog broja sjajnih recenzija novog albuma J.R. Augusta i objave CD-a na Veliki petak, sada u ekskluzivnu pretprodaju stiže i LP izdanje istog, hvaljenog albuma.

Putem Croatia Records webshopa možete naručiti svoj primjerak “mirnih voda” na 180-gramskom vinilu po cijeni od 169 kuna.

“John Raven (J.R.) August iliti Nikola Vranić je to uradio još jednom: snimio sjajan album koji se kao i prethodnici otima bilo kakvoj kategorizaciji i okvirima domaće produkcije. Nazvali ‘Still Waters’ čudesnim ‘nabožnim’ pasijskim projektom koji u zapećak gura sve one tra-la-la pseudoreligijske pjesmuljke koji se najuže vežu uz žanr ‘duhovne pjesme’ ili naprosto albumom koji i bez etikete stoji kao savršeno realiziran glazbeni projekt, taj album može dobiti samo jednu ocjenu: savršeno!” – navodi Zlatko Gall za Mixer.hr o audiovizualnom remek-djelu J.R. Augusta “Still Waters”.

Foto: Filip Gržinčić

Nakon prvog singla “Dealing With the Pain”, u kojem se kroz prizmu 2022. godine želi prikazati najpoznatiju priču svih vremena, avangardna interpretacija iste priče nastavila se i kroz drugi singl i videospot “I Forgive Her” kojim je J.R. August otvorio novo poglavlje. Poslije albuma “Dangerous Waters” i kolekcije EP-jeva “Murky Waters”, vrijeme je za “Still Waters”treći studijski album J.R. Augusta, višestruko nagrađivanog glazbenika koji je probudio domaću glazbenu scenu i pokazao da ima itekako što za reći i pokazati.

J.R.-ov jedinstveni pogled na umjetnost rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Svoju svjetsku klasu već je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje, opravdat će je i novim albumom, koji je sada dostupan na svim streaming platformama, a fizički CD primjerci mogu se nabaviti u prodavaonicama te na webshopu Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna, dok je vinilno izdanje u pretprodaji po cijeni od 169 kuna!

684 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail