Top novosti

Vannina “Pjesma o tebi” već nekoliko tjedana na 1. mjestu top liste najemitiranijih singlova

Vannin akutalni singl “Pjesma o tebi” već je nekoliko tjedana na prvom mjestu Top 40, službene top liste najemitiranijih domaćih singlova.

Još jedna sjajna autorska pjesma u aranžmanu Gorana Kovačića Vanni je donijela hvalospjeve i razlog za zadovoljstvo, tim više što ove godine obilježava 30 godina svoje glazbene karijere. U organizaciji Narodnog radija, Vanna će prvi put proslaviti svoju veliku obljetnicu u zagrebačkoj Areni, čemu se iskreno veseli i pomno se priprema. U subotu, 5. veljače 2022. godine Vanna će u pratnji sjajnih glazbenika pripremiti pravi koncertni spektakl pjevajući hitove koji su obilježili njenu karijeru.

“Ponudit ću najbolje od sebe. Imam osjećaj da mi sad ljudi vjeruju. Trideset godina je puno i napravit ću presjek svega što sam dosad napravila i potrudit ću se pjevati sve one pjesme koje publika voli. Odlično funkcioniram sa svojim bendom i tu energiju osjeti i publika, a što se tiče Arene, za mene su svi koncerti jednako veliki. Velik mi je bio i koncert u ‘Dnevnom boravku’ jer se stvorila jedna fenomenalna atmosfera. Ne krijem zadovoljstvo ni što su moje autorske pjesme tako dobro primljene. Mame mi često šalju videa u kojima njihova djeca pjevaju pjesmu Puna memorija. Pomislim kako je to lijepo što će im baš ta pjesma značiti jednog dana kad odrastu”rekla je Vanna.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Mnogi još pamte veličanstveni koncert “Ispuni mi želju” u Lisinskom kojim je Vanna obilježila 25 godina svoje karijere i kada je u pratnji Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca, podigla publiku na noge svojim pjesmama i zavidnom energijom. Bio je to i prvi put da je publika čula njene pjesme bez uobičajenih instrumenata: električnih gitara, bubnjeva, bas gitare i klavijutura. No, baš ovi instrumenti uz naravno još poneka glazbena iznenađenja bit će okosnica koncerta u Areni. Uz vrhunske glazbenike i pregršt hitova, uključujući i prošlogodišnji veliki hit “Puna memorija” po kojem je nazvan koncert u Areni te aktualni “Pjesma o tebi”, Vannin koncert na najljepši način najavljuje povratak publike u velike koncertne prostore.

369 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail