Top novosti

Vanna otpjevala himnu svim znanim i neznanim junacima

Jedna od naših najboljih pjevačica, Vanna, snimila je himnu posvećenu svim znanim i neznanim junacima. Pjesmu Junaci po prvi puta u dugogodišnjoj karijeri Vanni je pomogla napisati publika. Stihovi zahvale u čast svim poznatim i nepoznatim herojima stizali su na online natječaj Opjevani junaci te su pretočeni u odu svim junacima za koje često nemamo prilike čuti u ovim posebno teškim i izazovnim vremenima.

Tim projektom je društveno odgovorna kampanja Ožujskog piva Dobri ljudi dobila najljepši mogući nastavak. Stihove publike pristigle na humanitarni natječaj uglazbio je Ante Pecotić, dok iza aranžmana i produkcije stoji Bojan Šalamon – Shalla iz Rubikon Sound Factory-a. Kako bi Junaci dobili i video priznanje zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je u simpatičan spot sa samog studijskog snimanja pjesme uvrstio i kadrove iz kampanje Dobri ljudi.

Sretna što je dijelom projekta koji slavi sve one koji su uz nas kad je najteže, Vanna je poručila: “Svaka vrsta zahvale koja je podsjetnik da i u teškim vremenima ima puno ljudi koji su spremni pomoći jedni drugima bez želje za samopromocijom i eksponiranjem je pohvalna i drago mi je da sam dio ove priče koja slavi sve poznate i nepoznate junake.

Humanitarna kampanja svojevrsna je zahvala svim doktorima, medicinskom osoblju, spasiocima, volonterima, humanitarcima, penjačima, građevinarima, redarima, pripadnicima vojske i policije te svima ostalima koji nam u vremenima velikih izazova pokazuju pravo lice ljudske dobrote. Upravo zato će njihova dobra i nesebična djela živjeti i ostati zapamćena u najljepšim stihovima koje vam donose Junaci.

2782 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail