Novosti

Upoznajte Meri Andraković i njezin sjajni prvi singl “Nije kriva muzika”

Predstavljamo vam novi singl mlade i talentirane Osječanke Meri Andraković, nove pjevačice u katalogu diskografske kuće Croatia Records.

Meri trenutno završava 3. razred Opće gimnazije u Valpovu i 1. razred srednje Glazbene škole Franjo Kuhač u Osijeku, smjer solo pjevanje. Superfinalistica je prve sezone TV showa “RTL Zvjezdice”, a iza sebe ima tri uspješna singla. Na poziv maestra Zdravka Šljivca Meri je 2015. godine nastupila na velikom božićnom koncertu “Božić u Ciboni 2015.” Veoma važan događaj u njezinom životu je i prolazak na zahtjevnoj audiciji i dobivanje uloge u mjuziklu “Moje pjesme moji snovi” u produkciji HNK Osijek.

Nova pjesma “Nije kriva muzika” označava početak njezine suradnje s Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia koji je za Meri napisao glazbu, dok Valerija Đurđević potpisuje tekst nove pjesme. Spot u produkciji Cinematic studija i u režiji Josipa Grizbahera snimao se na dvije lokacije, obje u prilično urbanom i razrušenom ambijentu. “U okolici Osijeka snimane su dnevne uglavnom plesne scene, dok su za Valpovo ostavljene noćne, kišne scene. Je li kiša u spotu prava ili lažna? Probajte pogoditi sami!”, rekla je Meri.

Pjesmu “Nije kriva muzika” preuzmite na: singlovi.crorec.hr

5853 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail