Novosti

Uoči velikog slavljeničkog koncerta, Hrašćanski čestitari objavili “The Best Of Collection”

U nedjelju, 23. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog najdugovječniji hrvatski sastav narodne glazbe, Hrašćanski čestitari, proslavit će 30 godina od objavljivanja prve ploče “Turopolje moje drago” te 90. rođendan i 75 godina aktivnog djelovanja Andrije Fiolića, dugogodišnjeg voditelja i osnivača sastava.

Iduće godine Hrašćanski čestitari obilježit će i 40 godina postojanja, a uvod u ove velike jubileje je izdanje “The Best Of Collection” s 20 najboljih pjesama. “Pod tvojim prozorom”, “Pusti selo neka priča”, “Od sela do sela”, “Zapjevaj mi prijatelju”, “Zbogom, Dravo”, “Želim te noćas”, “Tiho noćas koračajte ljudi” i druge uspješnice nalaze se na ovoj kompilaciji objavljenoj za Croatia Records.

Da je riječ o sastavu čija je karijera itekako uspješna govore činjenice kako su za album “Ja se konja bojim” dobili Zlatnu ploču, a za albume “Ja sam tvoja sudbina” i “Meni selo gospodarit neće” Srebrnu ploču Croatia Recordsa. Ništa manje uspješan nije ni osnivač i voditelj sastava Andrija Fiolić koji je kao autor zaslužan za više od 300 pjesama dok su one napisane o njegovom najdražem kraju, Turopolju, zapisane zlatnim slovima.

“The Best Of Collection” Hrašćanskih čestitara po cijeni od 49 kuna možete kupiti od danas u svim prodavaonicama Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

4494 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail