Novosti

U prodaju album “Stages of Love” grupe CODE 369

Code 369 makedonski je bend iz Bitole osnovan 2020. godine, a nastavak je to dugogodišnjeg glazbenog djelovanja članova Pumpersa, Irene Dimovske, Daniela Mitrevskog i Ile Lulevskog.

U svoju glazbu unose novi glazbeni moment funka, jazza i klasičnih instrumentalizacija koji se utkaju u prepoznatljivu rock bazu i utjecaje suvremene glazbe iz domene popa i rocka.

Album “Stages of Love” sadrži dvanaest pjesama, i to je prvi album koji su kreirali i snimili pod imenom CODE 369. Njihova glazbena misao uvijek je na granici između alternativnog rocka i komercijalne rock i pop glazbe, zadržavajući svježinu, slobodu i avangardne ideje prve kategorije i prihvatljivost druge. U njihovim tekstovima mogu se prepoznati univerzalne ljudske i književne vrijednosti, ljubav kao pokretač i snaga pojedinca kao pokretača prema najboljem sebi.

“Dobivamo zaista lijepe reakcije publike na naše pjesme, vole ono što mi skladamo i primili su našu glazbu kao svoju. Uživaju slušajući nas i to je za nas najdraža nagrada”rekla je pjevačica benda, Irena Dimovska. A publika će imati priliku uživati slušajući album prijenac grupe CODE 369 uživo ove subote u Tvrđavi Brod na CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu.

Album “Stages of Love” grupe CODE 369 možete kupiti po cijeni od 79 kuna u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te na webshopu.

411 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail