Novosti

U prodaji “Sve činim novo” – novi album najpoznatije hrvatske kršćanske grupe Emanuel

Nakon 17 godina karijere tijekom koje su snimili tri studijska i tri live albuma, najpoznatiji hrvatski kršćanski bend Emanuel s ponosom objavljuje novi album “Sve činim novo”.

Na izdanju se nalazi dvanaest pjesama u intimnim, akustičnim aranžmanima popularnog naziva living room worship, a uključuju najveće kršćanske hitove novijeg vremena, kao i nove i stare autorske pjesme“Ne boj se”, “Sretna pjesma”,”On nas ljubi”, “Mora će se razdijeliti” i “Iscjelitelj” samo su neki od naslova koji su na ovom albumu zaživjeli u novom ruhu, prateći svjetske produkcijske trendove. Posebna gošća Mia Dimšić sudjelovala je u hrvatskoj verziji Grammyjem nagrađene pjesme “Kako divno ime”.

Glazbenu produkciju potpisuju Domagoj Pavin i Zoran Švigir – Švigi, dok je za likovno oblikovanje i ovoga puta bila zadužena Totalna KreativaEmanuel broji sedam stalnih članova (Domagoj Pavin, Franciska Perković, Ivana Krznarić, Barbara Stepanić, Nikola Čubelić, Petar Ivkić i Željko Topalušić) koji su odlučili pjevati i živjeti duhovnu glazbu. Osnovani su 2001. godine u Velikoj Gorici s misijom pronošenja evanđeoske poruke, poruke ljubavi i nade, stoga s jednakim entuzijazmom nastupaju u crkvama, koncertnim dvoranama ili klubovima. Za sebe kažu da su zaljubljenici u kršćansku glazbu pa sukladno tome samo nju i sviraju.

Album će biti predstavljen u subotu 24.11. u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani gdje će Emanuel održati koncert nazvan “Noć moćnog slavljenja”Ulaznice su dostupne u Novoj ploči te na ulazu u dvoranu po cijeni od 60 kuna u pretpodaji, odnosno 80 kuna na dan koncerta.

Izdanje “Sve činim novo” možete kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=998651
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/sve-%C4%8Dinim-novo/1441778933
Amazon: https://www.amazon.com/SVE-%C4%8CINIM-NOVO-EMANUEL/dp/B07KRF7JVR
Spotify: https://open.spotify.com/album/5WOKy0FsND7DyKh0oCYKjl
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/78256912

4460 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail