Novosti

U prodaji novi album Nevernih Beba, “Hodaj”, dobitnik Oscara popularnosti za rock album godine

Neverne Bebe, popularni srpski rock bend iza kojeg je bogata glazbena karijera koja traje sada već trideset godina i čija popularnost prelazi granice matične države, objavio je osmi studijski album pod nazivom “Hodaj”.

Album je ugledao svjetlo dana u sklopu suradnje dvije najveće diskografske kuće u regiji, Croatia Recordsa i PGP RTS-a. Uskoro će u nakladi Croatia Recordsa biti objavljen i vinil.  Izdanje sadrži 11 novih hitova sastava koji uspješno i beskompromisno niže uspjehe i povezuje ljubitelje glazbe diljem regije. Ovaj CD stiže na krilima upravo dobivene nagrade Oscar popularnosti koju je bend dobio za najbolji rock album. Nije to jedina nagrada koja se veže uz ovaj bend, tijekom bogate karijere dobili su ih nebrojeno puta, što dovoljno govori o njihovom statusu na sceni, ali i kvaliteti koja je na vrhuncu svih ovih godina.

Na nedavnom predstavljanju albuma u Beogradu, osnivač Nevernih Beba Milan Đurđević zahvalio je svim članovima benda što su  u ova tri desetljeća ustrajnosti i zajedničkog truda “stvorili nešto u što vjeruju i što će dirnuti u srca ljudi, njihove publike”. “Prvo se zahvaljujem mojoj braći, Ranđi (Saša Ranđelović) i rođenom bratu Vlajku (Vladan Đurđević) – koji su uz mene od početka. Zatim, Jelena Pudar je s nama već 20 godina i svojim je talentom puno pridonijela svemu što Neverne bebe jesu i što će biti. Tijana Sretković već 11 godina stoji s nama na pozornici. Zatim Andreja Stojić (moj kum, doktor fizike), zatim Nemanja Savić, koji je s nama desetljeće i pol i najmlađi među nama, bubnjar Miloš Ratković Cile”, dodao je Đurđević i zahvalio producentu albuma Ivanu Vlatkoviću te glasnogovornici i menadžerici Marijani Rajić. Likovno oblikovanje albuma radila je Tijana Sretković, a dizajn krase umjetničke slike Mine Radović.

Kako je naglasio Đurđević, ovaj album je rađen s namjerom da naprave iskorak, dijelom i eksperiment koji su htjeli podijeliti s publikom u nadi kako bi vidjeli gdje će ih sve to odvesti. Oscar popularnosti dovoljno govori jesu li pronašli nikad istražene glazbene puteve. Album je okupio i neke drage kolege glazbenike i prijatelje: Nenu Belana, Anu Kabalin, Dragana Ivanovića, Sebastijana Kerekeša i Miloša Nikolića. Cijeli materijal potpisuje osnivač Milan Đurđević koji je sa spomenutim Vlatkovićem radio i produkciju. Koproducent je bio Filip Vlatković. Miks je uz njih radio i Andreja Stojić, čovjek zaslužan za editing. Mastering su povjerili Misha Janich Sunshine Masteringu iz Beča.

Album “Hodaj” grupe Neverne Bebe za hrvatsko i slovensko tržište možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili na webshopu. Cijena je 12 eura.

 

818 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail