Novosti

U prodaji “Muzička industrija”, peterostruko CD izdanje iz edicije 100 originalnih pjesama

Objediniti hitove i one koji su to mogli biti, vratiti sjećanja na njih i oživjeti ih misao je vodilja kompilacije “Muzička industrija”.

Glazba prostora bivše Jugoslavije nikad nije marila za granice, ona je doticala srca svih i osvajala sve generacije, i naposljetku, upisala se u povijest.

Dvadeset epizoda Muzičke industrije, nastale u produkciji Radio Televizije Crne Gore uz podršku javnih servisa Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i CMC televizije i Jugoton TV-a, posveta su tom vremenu, a 100 hitova na ovoj kompilaciji označavaju ga zauvijek. Na kompilaciji je objedinjena glazba od festivalskih početaka 50-ih godina, preko 60-ih i 70-ih, do nevjerojatnih ranih 80-ih. Od Ive Robića, preko Josipe Lisac i Bijelog dugmeta, do bendova novog vala i dalje, fantastičnih izdanja “Morgen”, “Dnevnik jedne ljubavi”, “Bitanga i princeza”, “Paketa aranžman”, ova peterostruka CD kompilacija sadrži sve što je tadašnju scenu činilo posebnom.

Bez obzira kojoj generaciji slušatelj pripada i odakle je došao, među ovim hitovima pronaći će nešto za sebe i prisjetiti se najvećih glazbenih uspješnica.

Peterostruko CD izdanje “Muzička industrija” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.

1864 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail