Novosti

U prodaji je The Best of Collection – Dean Dvornik

Dean Dvornik glazbenik je koji je svojim djelovanjem ostavio velik trag u funky glazbi ovih prostora djelujući u grupi Kineski zid, a uspjehe je nastavio nizati i kao solo pjevač.

Na upravo objavljenom The Best of Collectionu u izdanju Croatia Recordsa nalazi se 19 hitova iz njegove solo karijere. Otvara ga jedan od najvećih hitova, Samo za nju, nakon čega slijede: Da je meni biti more, Ti i ja kad zbrojimo sve, Priđi malo bliže – funky hit Kineskog zida snimljen u novoj obradi Deana Dvornika, Drugi način, a na izdanju se nalaze i neki od dueta: Balada o šarku s Borisom Dvornikom, Ja vidim sve s Dinom Dvornikom, Sve dok dišem imaš me s Cubismom i drugi.

Dean Dvornik glazbenu je karijeru započeo 1981. godine kad je s bratom Dinom osnovao grupu Kineski zid. Dvije godine kasnije objavili su i album pod istim imenom, a Dean je za sve pjesme napisao tekstove. Bio je to prvi funky album na ovim prostorima. Nakon glazbenog razilaženja s bratom Dinom, nastupio je na Zagrebfestu 1985. godine s pjesmom Ključ, a potom otišao u Ameriku gdje je ostao sve do 1993. godine. Dvije godine kasnije nastupio je na Zadarfestu s pjesmom Samo za nju koja postaje veliki hit. Do sad je objavio šest studijskih albuma, uključujući posljednji Da je meni biti more.

Izdanje The Best of Collection – Dean Dvornik u prodaji je po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i webshopu Croatia Recordsa.

The Best of Collection – Dean Dvornik

null

1673 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail