Top novosti

U prodaji je novi studijski album Nede Ukraden

“Jednom kada ovo prođe”, novi studijski album regionalne dive Nede Ukraden u prodaji je u svim bolje opremljenim CD shopovima.

Novi Nedin album donosi 13 pjesama objavljenih u posljednje četiri godine, od kojih su tri potpuno nove, a izdvaja se pjesma koja će sigurno s vremenom postati još jedan Nedin evergreen, naslovna “Jednom kada ovo prođe”.

Foto: Andrej Smolić

Album je predstavljen u sklopu CMC festivala u Vodicama na kojem je Neda u petak održala fantastičan koncert zapalila vodičku rivu, a u subotu u sklopu revijalnog dijela festivala izvela pjesmu “Gdje ćemo za praznike”, pravo je osvježenje u Nedinoj bogatoj karijeri. Lagani ljetni tekst naprosto tjera ljude da iziđu  u prirodu te uživaju u ljubavi, glazbi, vožnji, putovanju dok je “Muchas Gracias” atraktivna pjesma temperametnog latino ritma – pred vama je jedna potpuno nova Neda!

Foto: Andrej Smolić

Publika je s nestrpljenjem čekala novi Nedin studijski album i sada je pred vama 13 pjesama, redom hitova poput “Najteže je kad se rastaje”“Kao vino i gitara”duet s Lukom Basijem “Ni Dubai, ni Hawaii” i “Volim život” koja zatvara ovaj album. Epiteti kojima se obasipa Nedu potpuno su zasluženi, a ona ih je koncertom u Vodicama iznova opravdala. Suverena izvedba, besprijekoran stil i niska hitova oduševili su vodičku publiku i nema sumnje kako će i album naći put do svih željnih Nedinih pjesama.

Foto: Andreja Damnjanović

Neda Ukraden svojim je pjesmama obilježila glazbu ovih prostora, ona ne poznaje nikakve prepreke i kako kažu stihovi naslovne pjesme: “Jedva čekam, dobri ljudi, da se opet zagrlimo.”

Naslovna fotografija: Andreja Damnjanović
Likovno oblikovanje albuma: Ana Luketin Fahrenwald

546 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail