Top novosti

U prodaji je luksuzno vinilno reizdanje kultnog albuma Hladnog piva

Remasterirani “Džinovski” dostupan na streaming platformama

Album “Džinovski” kultni je album bogate karijere grupe Hladno pivo. Dobitnik Porina za alternativni rock album, “Džinovski” je Hladnom pivu donio prvu statuu na prvoj dodjeli za njihov prvi album. Godine 2023. došlo je vrijeme da se “Džinovski” ponovo nađe na LP-u, naročito jer ovo reizdanje dolazi na tridesetu obljetnicu originalnog izdanja.

Album je od danas na svim streaming platformama u remasteriranom izdanju te u službenoj prodaji putem webshopa Croatia Records.

U knjižici izdanja nalaze se tekstovi Aleksandra Dragaša i Tomislava Šunjića, prvih menadžera i diskografa benda, zatim tekst Denisa Mujadžića Denykena s dojmovima sa snimanja albuma, kao i intervju s Milom, Zokijem i Subom, kao okosnicom benda, koji donosi mnoštvo zanimljivih anegdota iz godina nastanka albuma, popraćenih fotografijama te prvim novinskim člancima o bendu.

Album dolazi i s download karticom za preuzimanje mp3 verzije pjesama koje je remasterirao s originalnih magnetofonskih vrpci Mauro Širol u Croatia Records Studiju. Za likovno oblikovanje dizajna reizdanja, kao i retuširanje originalnog omota, zaslužan je Darko Kujundžić.

“Hladno pivo – Džinovski” kupite u glazbenim prodavaonicama ili naručite na webshopu Croatia Records po cijeni od 25 eura.

694 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail