Novosti

U prodaji festivalski album “Melodije hrvatskog juga, Opuzen 2018”

U prodaji je novi album, dvostruko izdanje ovogodišnjeg festivala zabavne glazbe “Melodije hrvatskog juga” koji se već dvadeset i pet godina održava u Opuzenu.

Na opuzenskoj pjaci tako će se i ovog vikenda čuti nove skladbe u izvedi dvadeset i sedam pjevača, grupa i klapa. Ovaj festival je uz maraton lađa, najznačajniji događaj u Opuzenu, a veliki interes za njega iz godine u godinu, govori u prilog njegovoj kvaliteti. Pjesme mediteranskog ugođaja koje je odabrao stručni žiri predstavit će, ne samo iskusni pjevači poput Nenada Vetme, Hrvoja Hegedušića, klape Maslinaveć i nekoliko debitanata kojima je ovo idealna prilika da okuse svijetla glazbene pozornice. Najbolje od njih nagradit će stručni ocjenjivački sud čiji je zadatak odabrati tri najbolje skladbe festivala te najboljem dodijeliti Grand prix festivala kao i Nagradu za poseban doprinos kulturi. Opuzenska publika također će nagraditi svoje favorite, a nagrađene pjesme, sigurno će, poput svojih prethodnica “Oči boje lavande”, “Zapuvala je bura”, “Božja arija” i druge, biti one koje će postati veliki hitovi. Posebna nagrada “Vinko Coce” će se i ove godine dodijeliti onim pjevačima i autorima koji će po stručnom sudu na najbolji način predstaviti pjesmu dalmatinskog izričaja.

Nove skladbe 25. Festivala zabavne glazbe “Melodije hrvatskog juga, Opuzen 2018.”  slušajte na novom dvostrukom albumu. Po cijeni od 47 kuna nabavite ga u CD shopovima Croatia Recordsa i na svim drugim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, te na sljedećim linkovima:

1980 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail