Novosti

U prodaji dvostruko CD izdanje Vladimira Kočiša Zeca – Pjevam i živim, Live at Lisinski

Poznati kantautor i dugogodišnji član legendarnih Novih fosila, Vladimir Kočiš Zec, na poseban je način priveo kraju 2018. godinu.

50 godina uspješne glazbene i umjetničke karijere te 70 godina života cijenjeni je glazbenik obilježio na spektakularnom koncertu u prepunoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, uz brojne obožavatelje, članove obitelji, kolege i sjajne gostujuće glazbenike. Jubilarnom priredbom za koju se tražila karta više napravljen je presjek plodonosne karijere pjevača, kantautora i gitarista uz čije su pjesme odrastale generacije, a 20 hitova sa sjajne koncertne večeri od danas možete poslušati na dvostrukom CD izdanju Pjevam i živim, Live at Lisinski.

Lola i ja, Ispod marelice, Zagrebačka zima, Stani more, Otkada te volim, Tonka, Ljubav koja nema kraj, Ispod mjeseca boje trešanja, Gospodine generale i Za dobra stara vremena samo su neke od uspješnica koje su osvajale radijski eter, a spomenuti su hitovi uz sjajan prateći bend zaživjeli u potpuno novom obliku. Tijekom večeri Kočišu su se pridružili poznati glazbenici koji su dali nemjerljiv doprinos koncertu, a to su redom: Jasna Zlokić, Gazde, Mirko Švenda Žiga, Massimo, Daria Hodnik i Sanja Doležal. Produkciju, mix i mastering majstorski je odradio Dragutin Smokrović-Smokva, dok izvršnu produkciju potpisuje Dragan Hamović. Sjajne koncertne fotografije zabilježio je Željko Koprolčec.

627 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail