Novosti

U prodaji CD+DVD “Matko Jelavić: Majko stara – Live in Lisinski”

Koncert “Majko stara” kojim je Matko Jelavić proslavio 30 godina svoje velike karijere u KD “Vatroslav Lisinski” od danas se može naći na CD+DVD izdanju “Majko stara – Live in Lisinski”.

Gotovo tri puna sata Matko je pjevao velike hitove koji su obilježili njegovu sjajnu karijeru. Bio je to njegov prvi solistički koncert u zagrebačkoj dvorani nazvan prema hitu koji je obilježio njegovu karijeru i koji je zajedno s mnogobrojnom publikom te večeri, 29. ožujka 2017. godine otpjevao na kraju koncerta. Pjesmom “Ta divna splitska noć” kojom je započeo koncert Matko je donio dašak Splita u srce Zagreba nakon čega su se redali ostali hitovi: “Rodija se sin”, “Požurite konji bijeli”, “Misec žut, svitli put” i mnogi drugi.

Uz Matka su nastupili njegovi prijatelji i kolege: Jasna Zlokić, Danijela Pintarić, Zlatko Pejaković, Vlado Kalember, Ranko Boban, Marina Tomašević, Vladimir Kočiš Zec i Klapa Iskon. Sa sinom, Markom Jelavićem, izveo je pjesmu “Da mi je biti morski pas” grupe Metak pri čemu je Marko pjevao dok je Matko oduševio na bubnjevima.
Ovaj koncert bio je itekako poseban jer je pjevač baš njime proslavio svoj rođendan kao i trideset godina na glazbenoj sceni. Dvadeset i dvije pjesme na CD-u i snimka cijelog koncerta s dvadeset i devet pjesama na DVD-u Matka Jelavića ostat će trajna uspomena na jednu divnu splitsku noć u Zagrebu.

Abum “Majko stara – Live in Lisinski” po cijeni od 99 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=995858
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07JHS8PXG
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/76123242

2970 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail