Novosti

U prodaji CD s pjesmama 16. Glazbenog festivala Šokačke pisme, Županja 2021.

Nakon što su krajem siječnja objavljene na streming servisima, pjesme 16. Glazbenog festivala Šokačke pisme, Županja 2021. od danas su dostupne na dvostrukom CD-u.

Tradicionalni festival tamburaške glazbe i ove je godine okupio sjajna imena: Šima Jovanovac, Najbolji hrvatski tamburaši, Dike, Slavonia band, Džentlmeni, Vranac, Kad, Cure iz centra, Ana Baketarić, Dukati, TS Allegro i brojni drugi. Ukupno 31 skladba najbolje tamburaške glazbe osvojit će sve ljubitelje ovog festivala.

Festival koji je nastao entuzijazmom nekolicine zaljubljenika u šokačku pjesmu i tamburu, prerastao je malene okvire u kojima je zamišljen i postao nadaleko prepoznat i priznat. To je i jedini festival koji daje priliku mladim i neafirmiranim autorima, sastavima i izvođačima da u Slavoniji čuvaju, njeguju i promiču baštinu, tradiciju i običaje generacijama koje dolaze. Ove godine, zbog aktualnih epidemioloških mjera, neće biti moguće održati festival Šokačke pisme 5. veljače, kako je planirano. Festival i sva popratna događanja prebacuju se u mjesec svibanj, a uskoro će se definirati i točan novi datum održavanja festivala.

CD 16. Glazbeni festival “Šokačke pisme”, Županja 2021. možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, webshopu Croatia Recordsa te na svim digitalnim platformama.

859 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail