Novosti

Trebaš mi – novi je singl Ivana Šebalja & The Becharsa

Dvadeset i sedmi dan mjeseca svibnja mnogi budući mladenci kao i svi zaposlenici u ‘industriji vjenčanja’ zapamtit će po popuštanju mjera i ukidanju zabrana, što se tiče organizacije vjenčanja u Hrvatskoj. Uz mnoge ugostitelje, organizatore, dizajnere i fotografe u ovom poslovnom sektoru djeluju i mnogi glazbenici, među kojima je i mladi vinkovački kantautor Ivan Šebalj.

Kreativni Šebalj je ovu stanku iskoristio za stvaranje novih singlova, kako za sebe, tako i za druge izvođače. Jedna od nastalih pjesama je Trebaš mi koja podsjeća na velike tamburaške hitove kao što su Želim te noćas i Sad kada došla si koje je snimio u vremenu dok je bio frontmen Bosutskih bećara.

U potpisu novog singla podjednake su autorske uloge između Ivana i Marina Bande, talentiranog osječkog glazbenika koji se nakon povratka iz Amerike također posvetio glazbenom stvaralaštvu.

Montažu za video spot odlično je napravio Slovenac Rok Maver, iskoristivši mnoge snimljene kadrove s raznih vjenčanja iz protekle dvije godine na kojima su baš Ivan Šebalj i njegovi Becharsi svojom svirkom pripomogli u stvaranju nezaboravnih trenutaka.

„Sretan sam što smo se svi skupa dobro odmorili od raznih svirki, koncerata, nastupa na vjenčanjima. U svakom zlu uvijek mora biti nešto dobro, pa bi svakako razdoblje iza nas volio pamtiti na taj način. Ekipa iz mog benda The Bechars je zajedno sa mnom uspjela odmoriti i napuniti baterije za novu turneju kojoj iskreno ne vidimo kraj. Drago nam je da ljudi prepoznaju naš rad i kvalitetu sviranja, a sve više i umjetničkog stvaralaštva kojim želimo dati svoj doprinos hrvatskoj sceni. Čekali smo današnji dan kako bi premijerno sa svojom publikom podijelili spot za pjesmu Trebaš mi. Uz sva ograničenja i maksimalnu odgovornost uspjeli smo stvoriti jedan zanimljiv uradak koji će se, vjerujemo, usidriti u fonotekama naših fanova među kojima su sigurno i naši budući mladenci kojima je ovo razdoblje zasigurno bilo stresno. Vjenčanje je mnogima jedan od najbitnijih dana u životu, a neizvjesnost koja je zavladala s mnogim, tada neodgovorenim pitanjima sada je gotova. Drago mi je što je svu negativu i neizvjesnost koja se pojavljivala u periodu iza nas pobijedila jedna pozitivna vjera u bolje sutra. To sutra je stiglo i sretan sam što ćemo ponovno moći raditi ono što najviše volimo i za što živimo, a to su svirke i nastupi pred našom vjernom publikom“, – kazao je Ivan Šebalj.

Foto naslovnice: Martina Cvek

1253 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail