Novosti

Tragovi predstavljaju novi singl “Nota života” s kojim najavljuju album prvijenac

“Nota života” je točka na “i” uspješne karijere Tragova kojom će svojim obožavateljima pružiti ono što već dugo čekaju – album prvijenac.

Nakon što su ostvarili odličnu suradnju sa Sergejom Ćetkovićem na zadnjem singlu “Da si mi tu”, ali i s brojnim poznatim autorima s domaće estrade, dečki iz benda Tragovi su snimili svoj prvi samostalni autorski singl “Nota života”.

“Sretan sam i ponosan što smo se usudili snimiti ovu pjesmu na kojoj smo Dominik i ja radili glazbu i tekst. Dosad smo surađivali s renomiranim i popularnim autorima, Denisom Dumančićem, Sergejom Ćetkovićem, Antonijom Šolom, Nenadom Ninčevićem, Fayom… pa je samim time bilo teže ohrabriti se i snimiti nešto što smo sami pisali” navodi frontmen benda Mihael, i dodaje kako su članovi benda već duže vrijeme razmišljali o stvaranju autorskih pjesama.

Kako je ranije spomenuto, za glazbu i tekst su zaslužni Mihael i Dominik, dok su na aranžmanu radili Marko Milatović i Vladan Popović odnosno Popmark studio s kojima su dečki ostvarili suradnju i na prošlom singlu.

Za prvi autorski singl dečki su snimili i spot za koji je zaslužan Dario Lepoglavec. Glavni glumci u spotu uživali su u snimanju kadrova u Ninu, a pogotovo na pješčanoj plaži Ždrijac na kojoj je snimljena većina kadrova. Glavni glumac u spotu je profesionalni plesač Mateo Cvenić koji je sudjelovao u zadnjoj sezoni emisije Ples sa zvijezdama u paru s Vlatkom Pokos, a kao glavna glumica se pojavljuje profesionalna plesačica Lana Antunović, koja je ostvarila suradnju s brojnim glazbenicima. Marku i Lani su se na setu pridružili, u sporednim ulogama, Mia Biškup i tehničar benda Božo Biškup.

Tragovi su poznati po svojim ljubavnim pjesmama, a upravo takvog sadržaja je i “Nota života” za koju dečki iz benda kažu da je: “posvećena svima koji su zaljubljeni, tako da smo sigurni da će se mnogi moći pronaći u njoj”.
Singl “Nota života” će biti dostupan, uz njihove prijašnje hitove “Na staroj adresi”, “Malena”, “E moji ljudi”, “Ljubav za jednu noć”, na albumu koji će biti premijerno predstavljen sredinom rujna.

107 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail