Top novosti

Tonči Huljić u luđačkoj košulji

Tonči Huljić u ludnici! Vjerojatno bi ovo bio još jedan senzacionalistički naslov da se ne radi o novom Tončijevom videospotu za potrebe kojeg je pristao obući luđačku košulju. 

Veliki skladatelj u svojim je spotovima pokazao da itekako zna glumiti, radnju sam osmišljava, a u svojim spotovima pristaje na svakojake transformacije. Nakon što je publiku šokirao obrijanom glavom u spotu “Pošteno”, za potrebe novog spota “Bogu iza nogu” obukao je luđačku košulju. Kako bi spasio koncert u pomoć “nemoćnom” Huljiću pristiže glumac Antun Brzak koji u spotu glumi obožavatelja koji ga mijenja na nastupu.

S glumcem Antunom Brzakom Tonči je već snimio nekoliko duhovitih spotova i sigurni su kako će suradnju nastaviti i dalje. Pjesma “Bogu iza nogu” novi je singl s Tončijevog aktualnog albuma “Inamorana” objavljenog u travnju ove godine. Istoimeni hit snimljen u suradnji s Petrom Grašom jedan je od najemitiranijih domaćih singlova koji na YouTubeu broji preko 2 milijuna pregleda. Tončijeve nove hitove “Inamorana”, “Luda Mare”, “Bogu iza nogu”, ali i one starije “Ja san rojen da mi bude lipo”, “Guštan”, “Providenca”, “Doma gren”, “Panika”, “Gamele” i ostale s prethodnih Tončijevih albuma moći ćete uživo čuti ovaj petak, 24. 9. u novootvorenom prostoru “Avant Garden” na koncertu Tončija Huljića & Madre Badesse uz Petra Grašu kao specijalnog gosta.

1727 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail