Top novosti

Tko sabotira Vojka? “Kako to” krije odgovor!

Vojko V, najvruće regionalno hip-hop ime, uoči velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova objavio je spot za pjesmu “Kako to”.

U režiji Rina Barbira koji s Vinkom Pelicarićem također potpisuje koncept i scenarij, “Kako to” dobila je i sjajan vizualni pečat. Nakon “Zovi čovika”, “Ne može” i “Pasta italiana”, koji zajedno imaju više od 5,8 milijuna pregleda na YouTubeu, četvrti singl očekivano je postao “Kako to”, po mnogima jedan od vrhunaca albuma “Vojko” koji je od strane kritike jednoglasno proglašen hip-hop albumom godine. Osim Vojka, u “Kako to” se pojavljuju i Nikolina Rosso, Ella Matijaš i djeca iz Sinja, Batman 3000, Ajs Nigrutin, Mikri Maus te Aleksandar Stanković.

“Kako to” je objavljen 12 dana uoči najvećeg Vojkovog samostalnog nastupa. U Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Vojko stiže u petak, 12. listopada, a pridružit će mu se Vuk Oreb, Stipe Srdela, Sky Wikluh i Tonči Huljić, dok će kao specijalni gosti nastupiti zagrebački treperi High 5.

Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

Album “Vojko” po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=972197
iTunes: https://itunes.apple.com/ca/album/vojko/1377173775
Amazon: https://www.amazon.com/Vojko-V/dp/B07CP62DVW
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/62300282
Spotify: https://open.spotify.com/album/1A5y695OOwV4WjTBDOqxMH

 

2945 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail