Novosti

Tina Vukov i Matija Dedić ponovo pred kamerama nakon 18 godina

Tina Vukov i Matija Dedić ovih su dana snimili spot za pjesmu “Kuća pored mora”.

Evergreen koji potpisuje veliki Arsen Dedić, Tina Vukov je obradila na svom najnovijem studijskom albumu “Što me čini sretnom”, objavljenom u prosincu prošle godine. Očekivano, u pjesmi joj gostuje Matija Dedić, čime su nastavili zajedničku suradnju započetu još prije osamnaest godina. Naime, Tina Vukov je prvi put nastupila na Dori 2004. godine kada je kao petanestogodišnjakinja otpjevala pjesmu “Tuga dolazi kasnije” u pratnji Matije Dedića, nakon čega je nastavila suradnju s obitelji Dedić, a s Arsenom je otpjevala pjesmu “Vraćam se”.  Obje pjesme našle su se na njenom prvom studijskom albumu “Tuga dolazi kasnije” objavljenom 2006. godine, ujedno prvom dual discu proizvedenom u Hrvatskoj. Novi album “Što me čini sretnom” album je obrada starih evergreena koje je Tina pažljivo birala, a pjesma s potpisom Dedića bila je neizostavna. U prekrasnom ambijentu Vile Ružić u Rijeci, Tina i Matija dočarali su Arsenovu kuću pored mora, a za režiju spota pobrinuo se hvaljeni redatelj Filip Gržinčić.

“Zaista sam sretna što sam već na početku karijere imala priliku surađivati s obitelji Dedić. Pjesma ‘Kuća pored mora’ je Matiju i mene ponovo spojila nakon dugo vremena, a na mom albumu evergreena naprosto je morala biti jer ima posebnu emociju i jako je volim pjevati”, rekla je Tina.

Tina Vukov bila je i posebna gošća Matiji Dediću na koncertu pod nazivom “Matija Dedić plays Sergio Endrigo” održanom prije dva dana u Puli.
“Ovo je možda moj najsvečaniji koncert dosad, uz onaj u ZKM-u ‘Matija svira Arsena’. Ne sjećam se jesam li ikada svirao solo u tako prepunom kazalištu. Tina Vukov je bila moja posebna gošća, a za nju je Arsen uvijek govorio da nosi nešto posebno u sebi. Oduševila je publiku. Duboko sam zahvalan i talijanskoj zajednici Pula i Ediju Cukeriću koji je stajao iza produkcije jer sam mogao dati svoj maksimum za klavirom i na taj način okruniti bratstvo obitelji Dedić-Endrigo. Uvjeren sam da ću ovaj svoj novi ekskluzivni projekt imati priliku predstaviti i u drugim gradovima”, rekao je Matija Dedić.

121 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail