Top novosti

“Ti si vrag”, posljednja pjesma Borisa Novkovića s albuma “Gori ulica”

Boris Novković danas je predstavio novi službeni singl i spot “Ti si vrag” s aktualnog albuma “Gori ulica”.

Aranžman i produkciju Borisove autorske pjesme potpisuje Hrvoje Prskalo, a ovo je čak deveti singl s jednog od najboljih pop rock albuma objavljenih prošle godine.

“S pjesmom ‘Ti si vrag’ na neki način završavamo putovanje ovim albumom, putovanje ispunjeno ljubavlju i stvaralačkom strasti najbližih suradnika, producenta Hrvoja Prskala, moje diskografske kuće Croatia Records, redatelja mojih spotova Raula Brzića, sjajnih glazbenika koji su dali svoj svirački obol, a najviše svih onih koji su od srca prihvatili sve pjesme s albuma”, rekao je Boris te dodao, “neke nove pjesme već su u nastajanju, a do tada uživajte u pjesmi ‘Ti si vrag’.”

Jedan od naših najboljih regionalnih kantautora oduševljava publiku i pjesmama i koncertima. Protekli mjesec obilježila su dva takva, i to u Vodicama u sklopu CMC festivala na kojem je proglašen najboljim izvođačem 2021. godine, a potom je nastupio i u Splitu na rivi u sklopu 62. Splitskog festivala. Borisa čekaju novi ljetni angažmani, a njegovu mnogobrojnu publiku nove pjesme.

83 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail