Top novosti

Tena Vodopija potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

Tena Vodopija, pjevačica vrhunskog glasa dobro poznata u jazz krugovima, potpisala je ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. 

„Dugo smo razgovarali i sad kad smo odlučili i potpisali ugovor jako, jako sam sretna”, izjavila je vidno oduševljena Tena povodom potpisa ugovora te nadodala: „Ugovor je potpisan na dva albuma, najesen ide novi singl i tempo će biti dosta intenzivan. Puna sam entuzijazma, čekala sam dugo i sad sam sigurna da je to to.”

Prije nešto više od mjesec dana Tena je ostvarila suradnju s glazbenim virtuozom Matijom Dedićem koja je rezultirala glazbenom poslasticom. Nježna balada Sutra odraz je Teninog glazbenog entuzijazma, a njezin fantastičan vokal praćen je vanserijskim virtuozom Matijom Dedićem koji je pjesmi dodao svoj šarm. Nakon odličnog singla sada je tu i potpis ekskluzivnog ugovora za najveću diskografsku kuću.

Tekst za aktualni singl Sutra potpisuje Uršula Tolj, autor glazbe je Željen Klašterka dok je za aranžman bio zadužen Luka Udjbinac. Tenin osebujan karakter i energija koju posjeduje izvlači ju iz okvira standardnog jazza i svrstava u ozbiljan pop izričaj što potvrđuje u ovoj pjesmi. Isto smatra i njezin suradnik Željen Klašterka, poznati glazbeni urednik i skladatelj. „Sad sam u fazi traženja dobrih tekstova koji će odgovarati Teni, napravio sam i neke demo snimke da vidimo što bismo odabrali i zasad sam zadovoljan jer što god Tena uzme u demo verziji otpjevati to napravi jako dobro”, izjavio je.
Foto: Luana Racan
U stvaranju pjesme Sutra sudjelovali su i eminentni hrvatski instrumentalisti Robert Vrbančić i Dado Marinković, back vokale otpjevala je Daria Hodnik dok je mix i mastering odradio Zvonimir Dusper Dus s kojim Tena aktivno surađuje već neko vrijeme. Priču u spotu upotpunila je poznata plesačica i koreografkinja Magdalena Matijević. Za spot snimljen na sljemenskim lokacijama zaslužna je video produkcija Kadar 22, a posebno je zanimljiva radnja spota koja se vrti oko Tenine osobne priče.

Potpisom ekskluzivnog ugovora Tenina glazbena priča dobila je novu sjajnu stranicu, na vama je da njezin rad jer Tena priprema puno lijepih stvari kojima ćemo se svi zajedno veseliti.

Foto naslovnica: Luana Racan
1618 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail