Novosti

Tena Vodopija otkrila tko je #Taj u atraktivnom videospotu

Kada Tena Vodopija radi novi spot onda znamo da će tu biti puno akcije.

Ova zagrebačka glazbenica već nas je razmazila dobrim spotovima, no ovaj put u svoj filmski scenarij ubacila je prave ljetne vratolomije. Nedavno je snimila ljetni singl #Taj, a ovih dana kvarnersku rivijeru iskoristila je kao savršenu kulisu za ovaj vatreni video broj. Crikvenica, Krk i Jadranovo sjajno su se uklopili u ovu plesnu priču, a osim puno plesnih ritmova, ova je pjevačica pokazala i kako vlada jet skijem, kako roni ali i snalazi se prilikom izvođenja akrobacija na motoru.

Foto: PR

Pjesma je to koja govori o ljetnoj ljubavi, ali ne bilo kojoj, već baš Teninoj.
“Slikovito sam opisala ono što se prije dvadeset godina događalo na Monty’s Dog Beachu u Crikvenici. Danas je to jedna od najljepših plaža na Jadranu, a onda je bila početak jednog poznanstva. Toliko dugo poznajem svojeg današnjeg dečka, no tek smo nedavno zajedno zakoračili u život. I sama sam iznenađena ironijom života ali nije li sjajno kada možete ekranizirati vlastitu priču?”govori Tena kojoj je glazbu i tekst za pjesmu radila sjajna Kristina Kovač, dok je za aranžman i finalizaciju pjesme bio zadužen Zvonimir Dusper Dus.

Foto: PR

U videospotu pojavljuje se i više atraktivnih plesačica. Scenarij je osmislila sama Tena, a režiju potpisuje mladi i talentirani Matija Škalić. Ovu zahtjevnu produkciju podržao je i Freixenet Hrvatska te djevojke iz modne kuće Royal Bride, a spot ima i poseban značaj za Tenu jer se u njemu pojavljuju i drage osobe iz privatnog života, između ostalog i novi dečko kojeg je upoznala upravo na jednoj od lokacija snimanja.

Foto: PR

1163 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail