Top novosti

Tarapana Band ponosno predstavlja prvi studijski album Ja sam na te ponosan

Tarapana Band u samo četiri godine postojanja dosegnuo je status jednog od najtraženijih mladih sastava na našem području, a sada predstavlja prvi studijski album Ja sam na te ponosan.

Kad se mladost spoji s iskustvom rezultat može biti samo bolji, a brojnim suradnjama i nastupima diljem Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Kanade, Tarapana band izgradila je prepoznatljivo ime. Iza njih su suradnje s Nives Celzijus, Učiteljicama, slovenskom pop zvijezdom Ninom Donelli s kojom su singl Genijalno predstavili na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, te jednim od najvećih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Matom Bulićem, na hit singlu Ja sam na te ponosan.

Posljednje dvije suradnje obilježile su 2019. godinu, Ja sam na te ponosan s Matom Bulićem među 10 je najemitiranijih singlova prošle godine, a Genijalno s Ninom Donelli jedna je od najzapaženijih pjesama prošlogodišnjeg CMC festivala. Iznimno uspješnu diskografsku i koncertnu godinu zatvorili su samostalnim singlom Momačka, a 2020. otvorili su singlom Moje milo te prvim studijskim albumom koje će uskoro predstaviti i koncertnom promocijom.

Dečki iz Tarapana Banda već su potvrdili status jednog od najemitiranijih i najtraženijih regionalnih sastava, a brojka od 50 milijuna pregleda na dosadašnjim singlovima pokazatelj je kako popularnost benda neprestano raste. Na albumu se nalazi 11 pjesama od čega su četiri prethodno spomenuta dueta. Iza svih pjesama autorski i producentski stoji proslavljeni dvojac Dušan Bačić i Bojan Dragojević te su sve pjesme snimane od kraja 2015. do početka 2020. godine.

Album Ja sam na te ponosan možete kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnima mjestima Croatia Recordsa ili na našem webshopu.

4397 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail