Novosti

Tamburaši Milenij poručuju: To smo mi

Tamburaši Milenij predstavljaju novu pjesmu To smo mi koja na najbolji mogući način opisuje ove momke i njihovu misiju. Tamburaška balada izrazitog ljubavnog karaktera tu je da svaki mladi par uz nju zakorači u zajednički život.

Tamburaški sastav Milenij osnovala je skupina vrsnih mladih tamburaša 2003. godine u Slavonskom Brodu. Trenutno bend čine: Mladen Popović (prim i vokal), Željko Jelić (bas i vokal), Željko Rossi (kontra i vokal), Tomislav Škopljanac (basprim), Luka Kovačić (basprim, bubanj i vokal) i Dario Dudak (harmonika).

Od samih početaka benda osim tamburaške glazbe u njihovom se repertoaru nerijetko pojavljuju obrade poznatih pop i rock pjesama. Nakon nekoliko godina tamburama su pridodali harmoniku i bubanj kojima su dodatno obogatili zvuk benda. To smo mi njihov je najnoviji singl – ljubavna tamburaška balada za koju glazbu i tekst potpisuje Dominik Šušković. Atmosferu pjesme dodatno naglašava lokacija spota i vjenčani par – spot u režiji Avika Shanicha snimljen je u varaždinskom HNK-u.

1929 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail