Novosti

Tacoor čezne da te zezne

“Čezneš da me zezneš” novi je singl istarskog sastava Tacoor, porečke funk hip hop atrakcije, koji u svom šaljivom stilu progavara o različitim pogledima na socijalne odgovornosti, što je temelj tinjajućeg konflikta dvojice prijatelja.

Mješajući funk, rap i crossover, Tacoor pliva na “feel good” energiji glazbe koju stvaraju ne libeći se da zakorače u područje elektroduba.

Nabrijana produkcija Davorina Poropata filigranski prati priču dvojice prijatelja koji svojim karikiranim odnosom suprotnih karaktera balansiraju na granici tragikomičnog. Spot se snimao nekoliko mjeseci , a uz Mladena Đakovića, u spotu glumi i Dario Filipović, poznati mađioničar, performer i kazališni glumac. Spot je sniman na lokacijama u okolici Poreča i četvrti je to službeni singl Tacoora.

“Izuzetno smo zadovoljni spotom i zvukom na našem novom singlu, vidi se trud koji je uložen u cijeli produkt, pa se nadam da će publika to prepoznati. Malo smo se igrali poetikom krimi filmova iz sedamdesetih, i Tarantinom , a nismo htjeli doslovce rekreirati situacije o kojima se govori u tekstu, nego se igrati atmosferom i napetošću kroz humor i trash. Spotovi Tacoora su izuzetno komplicirani za snimanje, zato što tekst sam po sebi vizualno dočarava pjesmu, pa spot mora biti na toj razini, a ponekad čak i ispred pjesme. Svaku pjesmu na budućem albumu vidimo kao potencijalni videospot, pa se baš radujemo sljedećem, kojeg uskoro počinjemo snimati”navodi Mladen Đaković.

Pjesma najavljuje album prvijenac, koji je na tragu pjesme “Čezneš da me zezneš”, barem što se tiče produkcije, dok se žanrovski izmjenjuju heavy metal, rock, funk, crossover, rap, disco i trap. Istijani bi rekli “maneštra” svega i svačega, a album bi trebao izaći do kraja godine.

78 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail