Novosti

Sve popularniji tenor Mate Grgat nakon nastupa na CMC festivalu otkrio spot za novi singl “Ljubav i suze”

Mate Grgat, daroviti tenor koji se nakon klapskog pjevanja posvetio pop karijeri, predstavlja spot za novi singl “Ljubav i suze”.

Pjesma je to bržeg, latino ritma, ali i dalje nezaobilazne ljubavne tematike, s kojom se prije nešto manje od tjedan dana premijerno predstavio publici na CMC festivalu u Vodicama.
“Iznenadilo me da sam dio te priče koja je inače van mojih okvira i to mi je zanimljiv izazov. Po prirodi mog dosadašnjeg rada ne bi se reklo, ali volim izazove i brže stvari koje me potaknu da radim još više. Imao sam par nastupa u Vodicama, volim tamo otići i vratiti se, ali nisam još nastupao na tako velikoj pozornici”rekao je talentirani Mate prilikom nastupa u Vodicama.

Za Matin izlazak iz komfort zone sa, za njega netipičnom pjesmom, krivci su njegovi stalni suradnici, tekstopistkinja Alka Vuicaskladateljica i bivša “Frajla” Marija Mirković te aranžer i producent Hrvoje Domazet.

Spot je sniman na daskama KUC-a Travno pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević koja je zajedno s Hrvojem Budoinom stajala i iza kamere. Osim Mate, u spotu se pojavljuje i dvoje glumacaMartina Ivanković i Christijan Nujster.

Izniman vokal Mate Grgata čut će se i na još jednoj ljetnoj pozornici ove godine i to na Splitskom festivalu s pjesmom “Dalmatinac zauvik”.

66 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail