Novosti

Sutra se održava 19. Međimurski festival “Ljubo Kuntarić”

Od danas je u prodaji kompilacija s pjesmama koje će biti predstavljene na ovogodišnjem izdanju Međimurskog festivala, ove subote u Čakovcu. 

Punih 19 godina Međimurski festival “Ljubo Kuntarić” promovira kulturno-glazbeno nasljeđe kraja između dvije najsjevernije hrvatske rijeke. Ujedno, svojim postojanjem, doprinosi pop i zabavnoj glazbi u našoj zemlji, ali i van granica Lijepe naše. Naime, sve ove godine prezentira se kao međunarodni festival na kojem su nastupali najpoznatiji domaći izvođači i autori iz niza susjednih zemalja. Festival ponosno nosi ime velikog međimurskog glazbenika Ljube Kuntarića i na taj način podsjeća na sve ono dobro što je dao hrvatskoj glazbenoj sceni.

U projekt festivala uključila se i diskografska kuća Croatia Records, koja izdaje novi festivalski kompilacijski album. Ovogodišnje izdanje, u odabiru umjetničkog direktora festivala Darka Golubića, donosi 17 novih pjesama i čak 10 izvođača s područja sjevera Hrvatske, od kojih većina preferira kajkavsko glazbeno stvaralaštvo.

Tena Vodopija, Rockin’ Neno & The Cadillac feat. Country Lady Rajka i Zvone Bohem, samo su neki od izvođača koji se nalaze na albumu 19. Međimurskog festivala, a kojeg možete nabaviti u svim trgovinama Croatia Recordsa i na webshopu.

664 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail