Novosti

Stjepan Lach potpisao ekskluzivni ugovor za Croatia Records i predstavio novi singl “Tako nedostaješ”

U prostorijama Croatia Records danas je prvi ekskluzivni ugovor s najvećom diskografskom kućom potpisao Stjepan Lach. 

Mladi, talentirani pjevač kojeg su gledatelji HRT-a imali prilike upoznati u emisiji “A strana” kroz sjajne izvedbe hitova te kao mentora voditeljici Maji Ciglenečki u show programu “Zvijezde pjevaju”, nova je zvijezda diskografske kuće koja ove godine slavi sedamdeset i pet godina svog rada i postojanja. Prvi singl i spot kojim najavljuje novu suradnju je snažna balada “Tako nedostaješ” koju će uživo predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

“Tako nedostaješ je toliko snažna pjesma da sam uvjeren kako će doći do mnogih srca. Radi se o baladi koja je pjevački iznimno zahtjevna, a iz mene je izvukla najintimnije osjećaje, nešto što još nisam imao prilike dati publici. Blagoslovljen sam što imam takvu pjesmu i vjerujem da će sve te emocije iz pjesme moći osjetiti i publika u izvedbi uživo na Prokurativama 3. srpnja”, iskreno će Lach.

Pjesmu “Tako nedostaješ” potpisuje tajanstveni autor MaTune Music, dok je za odličan aranžman zaslužan Goran Kovačić. U spotu redatelja Josipa Ninkovića, Lach je pokazao i svoj glumački talent, a o svom prvom nastupu na Splitskom festivalu je rekao: “Imao sam veliku želju proći na ovogodišnji Splitski festival, a kada vidim koja će sve imena nastupiti ove godine, obuzme me veliko strahopoštovanje. Zaista se radi o najvećem i najznačajnijem festivalu u Hrvatskoj. Dolazim tamo bez opterećenosti nagradama, ali hrabro i samouvjereno, zahvalan na prilici koja mi se pruža. Za sebe bih rekao da sam tih i nenametljiv, a nit vodilja moje glazbene karijere je da su pjesma i iskrena interpretacija najjači aduti i vjerujem da će takav stav donijeti dugoročne rezultate koje priželjkujem.”

Na rezultate zasigurno neće dugo čekati obzirom da brojni glazbeni autoriteti pjesmu već sada ocjenjuju kao jednim od favorita ovogodišnjeg festivala.

498 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail