Novosti

Stjepan Jimmy Stanić, bard hrvatske glazbe, predstavlja spot za novu pjesmu “Mama Inez”

Objavljena na studijskom albumu “91+”, “Mama Inez” je pjesma s kojom će Jimmy nastupiti na ovogodišnjem 68. Zagrebačkom festivalu.

Kada govorimo o Jimmyju, godine su tu da zavaraju jer Jimmyjeva vitalnost, glas i geste su nešto što trebate čuti. Jimmy potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan cijenjeni dirigent Josip Cvitanović. U spotu za koji režiju potpisuje Tin Majnarić i snimljen je u studiju Croatia Recordsa, osim Josipa Cvitanovića i njegovog orkestra, pojavljuje se i Morana Paškiević, profesionalna plesačica i glumica kazališta Komedija. 

“Prolazi sve”, “Jutro će promijeniti sve”, “Moja kobila Suzy” i “Dimnjačar” (u duetu s Barbarom Stanić) samo su neke od kultnih pjesama u novim aranžmanima Josipa Cvitanovića, ujedno i producenta albuma “91+”, uz tri potpuno nove pjesme: “Smoky” (u duetu s Barbarom Stanić), “Mama Inez” i obradu tradicionalne pjesme “Dok sem bil ja dečko mlad”.

U knjižici izdanja “91+” Nino Škrabe, književnik, dramatičar i publicist, piše: “Jimmy Stanić postao je slavan izvedbama brojnih ‘vječno zelenih melodija’, a ovim albumom svjedoči da je ne samo svojim godinama nego i svojim najnovijim diskografskim pothvatom i on sam pravi pravcati JIMMY ZIMZELEN.”

724 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail