Top novosti

“Still Waters” izvrsnog J.R. Augusta od danas u ekskluzivnoj pretprodaji

Album “Still Waters”, nastao u doba pandemije u J.R.-ovu kućnom studiju, njegova je intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. 

Cijeli je album pomno promišljen; od samih pjesama i produkcije koju sam potpisuje pa do vizuala, odnosno spotova koji ga najavljuju. Album će na Veliki petak, 15. travnja, biti dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke već možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa.

“Dealing with the Pain” prvi je singl s novog studijskog albuma ovog višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra, a novi singl J.R. je najavio već za 14. travnja, odnosno za Veliki četvrtak. Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u njegov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode.

J.R.-ov jedinstveni pogled na umjetnost rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Svoju svjetsku klasu već je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje, opravdat će je i novim albumom, koji će se osim na CD-u, naći i na vinilu krajem mjeseca. Album “Still Waters” naručite putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna, a prvih 30 kupaca dobit će potpisani primjerak!

Fotografija: Filip Gržinčić

1205 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail