Novosti

Snažna pjesma “Hideout” Tine Vukov dobila videospot

Novi singl “Hideout” Tina Vukov predstavila je na ovogodišnjoj Dori.

Pjesmu za koju su glazbu napisali Rejhan Okanović i Tomislav Gojanović, uz Josipu Vujević i koautor teksta, Tina je izvela besprijekorno, a snažan scenski dojam ostavila je u predivnoj kreaciji svjetski poznatog dizajnera Jurja Zigmana. Pjesma “Hideout” pisana je namjenski za Doru, a na hrvatskom izboru za Eurosong Tina se prvi put pojavila 2004. godine s pjesmom “Tuga dolazi kasnije” koju je izvela uz Matiju Dedića, a po njoj je nazvan i njen debitantski album. Dvije godine kasnije nastupa s pjesmom “Il treno per Genova”, a 2007. godine izvodi pjesmu “Tata”. 

“Vratila sam se na Doru nakon dosta godina. Imali smo jako puno priprema i bilo je dosta naporno, ali mi se sviđa da smo se mi glazbenici puno družili i to je ono što mi je dosta falilo. Uživala sam zaista u cijelom procesu. Produkcijski je to sad puno bolje nego prijašnjih godina. Očekivala sam možda i veći plasman, ali nisam razočarana. Vjerujem da će pjesma naći put do publike koja će je razumjeti. Pjesma je ljubavna i smještena je u ratno vrijeme, zato se i zove sklonište”, objasnila je Tina.  

Dojmljiv videospot snimljen je u Rijeci u režiji talentiranog Filipa Gržinčića koji je s Tinom surađivao i na njenom aktulanom albumu “Što me čini sretnom”, nedavno nominiranom za Porin u kategoriji “Najbolji album pop-zabavne glazbe”. Pjesmom “Hideout” Tina je najavila i rad na svom novom autorskom albumu.

464 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail