Top novosti

Sjećaš se dance hita “Nisi me bio vrijedan” Mandi? Poslušaj moderni cover Stefany i zapleši!

Jedan od najvećih dance hitova devedesetih godina i nezaobilazna pjesma na svim dance partyjima danas je sigurno “Nisi me bio vrijedan” grupe Mandi.

I danas bi sigurno u svim anketama mogla lagano ući među top 10 najboljih pjesama nama omiljenih 90-ih. Svojim vokalom pjesmu je obilježila Mirjana Gönz, a danas, 28 godina kasnije, ovaj ultimativni hit slušamo u coveru Stefany u sklopu projekta CMC Stars. Ova sudionica showa The Voice Hrvatska svojim specifičnim vokalom već je puno puta osvojila radijske top liste, dok se sada okušava u jednom modernom pop aranžmanu iza kojeg stoje Goran Kovačić i Vrisak. Razigranoj pjesmi dodan je funky pop ritam, ali je i zadržan i onaj retro synth zvuk na koji smo svi slabi.

Foto: Karla Matulina

“Nisi me bio vrijedan” sada doživljavamo na jedan drugačiji način. A kako se u svemu snašla Stefany Žužić?
“Veliko mi je zadovoljstvo što sam baš za tu pjesmu snimila cover i mogu reći da smo se vrlo brzo dogovorili oko svega i baš mi je bilo lijepo na snimanju. Radila sam s pravim profesionalcima”rekla je Stefany i dodala da se svaka djevojka može pronaći u ovoj pjesmi. Videospot je radila CMC televizija.
“Na snimanju spota je bilo jako opušteno i lijepo, promijenili smo nekoliko odjevnih kombinacija, igrali smo se s bojama i svjetlima i mislim da će se i drugima svidjeti”istaknula je i zahvalila Croatia Recordsu i CMC televiziji na pozivu u ovaj projekt koji među ostalima ima za cilj oživljavanje starih hitova kroz moderne pop aranžmane.

Nela, Kristian Marolt, Damir Kedžo, Mia Negovetić, Marko Kutlić, Stefany… Tko je sljedeći CMC Stars?

61 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail