Top novosti

Širimo zajedno ljubav uz novu kompilaciju najljepših ljubavnih pjesama “Ja te jednostavno volim”

Ljubav se oduvijek izražavala pjesmom, mnogi su se parovi uz pjesmu zaljubljivali, a mnogima je glazba služila i kao antistres terapija uslijed ljubavnih poteškoća.

“Ja te jednostavno volim”, čarobne su riječi koje se nalaze i u naslovu najnovije kompilacije najljepših ljubavnih pjesama, a koja stiže uoči najzaljubljenijeg dana u godini – Valentinova. 19 prekrasnih ljubavnih pjesama, od onih vječnih hitova do najnovijih balada, dovoljno je kako bi kroz glazbu uspjeli dočarati ono što osjećate prema drugoj osobi. Mia & Marko Tolja, Crvena jabuka, Željko Bebek, Oliver Dragojević, Novi fosili, Vanna, Mladen Grdović, Doris Dragović, Franka, The Frajle, Colonia, Quasarr feat. Josipa Lisac, Jurica Pađen & Aerodrom, Damir Kedžo, Nela i Marko, Adastra feat. Nika Antolos, Massimo, Stijene i Lidija Bačić Lille feat. Joy nalaze se na kompilaciji koja je dobila ime po velikom hitu Jurice Pađena & Aerodroma, “Ja te jednostavno volim”.

Na kompilaciji se nalaze evergreene, poput “Moj lipi anđele”, “Malo mi za sriću triba”, “Još te volim” i “Još te volim kao nekada” te novi hitovi kao što su “Sva blaga ovog svijeta”, “U zagrljaju spašeni”, “Sve dok sanjaš”, “Srce mi umire za njom” i “Romeo i Julija”. Sasvim dovoljno da se iz zvučnika širi ljubav kad je to najpotrebnije. No, ljubav nije važna samo tog jednog dana, nego i cijele godine, stoga neka “Ja te jednostavno volim” bude vaša poruka voljenoj osobi svakoga dana.

Kompilaciju “Ja te jednostavno volim” možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

3807 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail