Novosti

“Sigurno u treću”, novi singl Lane.S poziva na avanturu

Lana.S predstavila je svoj novi singl i spot “Sigurno u treću”.

Naziv je to još jedne pjesme s njenog prvijenca “Avantura” koji će se u prodaji naći krajem svibnja. Lana Škrgatić, umjetničkog imena Lana.S, kantautorica i multinstrumentalistica novom pjesmom šalje poruku kako se ponekad treba suočiti sa svojim strahovima i ispuniti želje, ma kako se one činile nemogućim. Upravo to je pokazala u spotu redatelja Gorana Arbanasa u kojem se suočila sa svojim strahom od visina te je poletjela na paraglideru, penjala se na strmu liticu te zajahala konja imena Jolly.

“Pjesma ‘Sigurno u treću’ govori o tome kako ljudi često ostaju u osrednjim, nezdravim odnosima ili životnim navikama nametnutima sa strane društva ili se boje promjena, te kako žude za iskustvima koje ne ostvare. U ovom spotu smo pokušali dočarati kako se može pronaći sreća ako ostanemo vjerni sebi te kako se nikada nije kasno suočiti sa strahovima i probati nešto novo”, objasnila je Lana. 

Iako već iskusna glazbenica, Lana.S tek se nedavno odlučila na samostalnu karijeru, a prvi singl kojim se predstavila kao pjevačica je “Naš svijet” koji će izvesti u Vodicama na CMC festivalu. Obzirom da joj scenskog iskustva ne nedostaje posve je sigurno kako će vodičkom pozornicom zavladati jednako kao i brojnim instrumentima koje svira.

557 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail