Novosti

Šibenski BLOOM trag po trag do debi albuma koji stiže prije ljeta

Šibenski sastav Bloom izbacio je svoj treći singl značajnog naziva “Trag”. 

S prva dva singla “Ja pripadam” i “Samo smo se gledali” uveli su nas u svoj sad već prepoznatljivi pop soul zvuk, a s pjesmom “Trag” otisnuli su zadnji trag do debitantskog studijskog albuma. Ujedno rade maleni zaokret na tragu brit popa, a u stilu Keanea. Novim singlom Bloom dokazuje još jednom da bend ne mora imati samo jednog pjevača jer ovaj put predstavljaju klavijaturista Tomu Cukrova kao glavnog vokala, zajedno s Natašom Cvitan koja je na dosadašnjim singlovima nosila vokalni dio benda.

Foto: Zrinka Magazin

Minimalističkim pristupom aranžmanu na pjesmi “Trag” Bloom je htio pozornost prebaciti na tekst koji je i ovaj put napisala Nataša, a što su postigli zvukom “golog” klavira u izvedbi Tome Cukrova uz ritmičnu podlogu Ante Juričeva Martinčeva na bas gitari i Ivana Burića na bubnjevima. 

Bloom ovim singlom najavljuje skorašnji izlazak debitantskog albuma za izdavačku kuću Croatia Records, a za pjesmu “Trag” kažu da možda i najbolje sažima ljubavnu tematiku cijelog albuma. Videospot i režiju za ovu pjesmu potpisuje Tomislav Dugandžić, a miks i master Ante Prgin Surka.

 

529 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail