Top novosti

Showgirl postala mama

Nakon dužeg vremenskog razdoblja showgirl Maja Šuput na radost svoje mnogobrojne publike objavljuje novi singl i spot zanimljivog naslova “Dođi mami”. U ovoj pjesmi Maji je gost Natko Smoljan Nace, koautor glazbe, teksta i aranžmana i potpisnik Majinih prethodnih hitova “Lopove” i “Ne lomi mi srce”. Uz Natka koautor ove pjesme je i Bojan Šalamon Shalla, a Toni Ćosić potpisuje se kao koautor aranžmana.
“Ova pjesma čeka posljednjih 6 mjeseci svoj izlazak i konačno je došao taj trenutak. Nedostatak vremena, slomljena noga, niz nepredviđenih okolnosti bili su prepreka između pjesme i etera. I sada je napokon spremna za javnost i ne mogu biti sretnija. Ritam je zarazan, a tekst pogodan za današnje izlaske. Natko je super cool dečko i mislim da je pjesmi donio trendi furku. Već vidim kako cure vani pjevaju dečkima: ‘Dođi mamiiii, dođi da me tvoja ljubav grije’. Pritom, jasno je da ovo nije pjesma o mami i djetetu. Ostalo vama na maštu”, poručuje Maja.

Natko Smoljan Nace svoje glazbene početke napravio je s grupom Connect, a nastavio s najvećim imenima glazbene scene pa je suradnja s, kako Natko kaže,
“mamom svih mama, mamom estrade, mamom Majom” bio logičan slijed.

Zanimljiv video spot u kojem je Maja promijenila nekoliko vrhunskih odjevnih kombinacija snimio je njen dugogodišnji suradnik Darko Drinovac.

3083 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail