Novosti

Savršeni poklon za Dan žena – “Najlipša si” klape Cambi

Glazba je ta koja na najbolji način opisuje ljudske emocije, ali i najbolja poveznica između njega i nje. Pjesma baš kao i slika govori tisuću riječi, a emocija koju izazove u osobi kojoj je upućena je doista neopisiva. Kako bi najbolje osvojili slušateljice, jedna od najpoznatijih dalmatinskih klapa, Cambi iz Splita, za Dan žena svim djevojkama, ženama i damama poklanja novu pjesmu “Najlipša si”. Franjo Judnič glavni je „krivac“ za prekrasnu glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje Nenad Šiškov. Pjesma je dobila i vizualni dio koji je režirao Augustin Tino Bilandžić.

Da je klapa Cambi iz Splita jedna od najboljih predstavnika dalmatinske pisme govore brojni koncerti koje su imali prošle godine. Tako su 2017. godinu zaključili velikim koncertima u Osijeku, Zenici, beogradskom Sava centru, Novom Sadu te na otoku Silbi, a marljivi će biti i u sljedećim mjesecima. Spremaju nove pjesme, dogovaraju nove koncertne datume, a uskoro će dobiti i kompilaciju najvećih hitova u nakladi Croatia Recordsa.

Klapa Cambi iz Splita nije samo sastav za Dan žena, ovi slavuji osvajaju sve više obožavatelja svakoga dana, kako pripadnike starije generacije, tako i one mlađe naraštaje koji se na prvo slušanje zaljube u prekrasnu dalmatinsku pismu i njihovu interpretaciju. “Sve je opet lipo, zauvik si tu kraj mene ti” – s tom porukom klapa Cambi iz Splita svim pripadnicama ljepšeg spola žele sretan Dan žena.

Spot pogledajte na:

871 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail