Novosti

“Samo ti samo ja” i izolacija – hit grupe Buđenje u potpuno novom ruhu

Kreativnost ne poznaje ograničenja, najbolje suradnje se dogode u izvanrednim okolnostima pa onda i rezultati budu izvanredni. Takav je slučaj i s danas predstavljenom pjesmom. U potpuno novim okolnostima hit grupe Buđenje “Samo ti, samo ja” dobio je potpuno novo ruho. 

Autor i frontmen Buđenja, Darko Bakić, udružio je snage s vrhunskim instrumentalistima: basistom Marijem Rašićem i gitaristom Nebojšom Buhinom, nositeljima projekta Aftershock te trubačem Markom Prepelićem. Rezultat je ova prekrasna obrada koja će vam uljepšati situaciju u kojoj se svi nalazimo“Samo ti, samo ja” i izolacija nikome teško ne pada.

Rijetko imam priliku snimati s potpuno drugom postavom u odnosu na vlastiti bend, s obzirom da u bendu imam vrhunske glazbenike, ali i prijatelje. ‘Samo ti, samo ja’ spontana je inicijativa Aftershocka, odnosna Maria Rašića, znajući da sam doma. Atmosfera pjesme kao da je usisala raspoloženje trenutačne situacije, dok tekst još više dolazi do izražaja, pogotovo sada kad imamo vremena razmišljati o njemu. Zahvalan sam na suradnji i izuzetnim vještinama ovim muzikalnim ljudima (Mario, Nebojša i Marko) kao i Goranu Martincu koji je i od doma vrhunski producirao i smiksao pjesmu te Anti Gusiću nas je vješto pokazao neumivene i nenašminkane“, poručio je Darko Bakić povodom suradnje.

Iz situacije u kojoj se nalazimo uvijek treba izvući najbolje pa su tako, riječima Maria Rašića, “ova čudna vremena izrodila prekarasnu suradnju nas par ‘zatočenih’ zaljubljenika u glazbu. Glazba nam pomaže da prebrodimo teške trenutke i nadam se da glazbom možemo bar nekome pomoći i olakšati ovu situaciju.” Obrada pjesme Samo ti, samo ja je od njih za sve vas.

Ostanite doma i čuvajte se jer“Samo ti, samo ja, ništa drugo nama ne treba”.

 

3028 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail